BOC | Schoonmaakbedrijf Brussel

Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in Brussel

Schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner

Belgo Office Cleaner verzorgt schoonmaakonderhoud in de meest complete zin van het woord. Ons schoonmaakbedrijf zorgt voor het onderhoud en de schoonmaak van kantoren, grote gebouwen, magazijnen, sporthallen, scholen, zwembaden, medische faciliteiten, ...

Het belang van een onberispelijk kantoor kan niet genoeg benadrukt worden. De uitstraling van uw faciliteiten zegt veel over uw bedrijf.  Het creëert een blijvende eerste indruk bij uw bezoekers, terwijl werknemers die in een schone omgeving werken, zich gewaardeerd voelen en beter presteren.  Wij verrichten een breed scala aan klantgerichte diensten zoals het onderhoud, de schoonmaak, aanverwante services en maatwerk tegen een scherpe prijs. Ons schoonmaakbedrijf combineert jarenlange ervaring met de nieuwste technieken en een heel persoonlijke benadering. Opgeruimde bureaus, hygiënische toiletten, propere gangen, nette vergaderzalen, ze bezorgen uw medewerkers, klanten en bezoekers een aangenaam gevoel. 

Onze schoonmaakteams staan in voor de efficiënte schoonmaak van uw kantoor. Op het moment dat u het beste past (voor, tijdens of na de kantooruren) en volgens de gewenste frequentie (dagelijks, x aantal keer per week, wekelijks, …). Ons team levert maatwerk af, uw specifieke verwachtingen worden op voorhand grondig doorlopen. Wij garanderen een snelle en correcte service.

Schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner is gevestigd aan de rand van Brussel. Wij zijn een toonaangevend commercieel schoonmaakbedrijf dat zorgt voor het onderhouden en schoonmaken van kantoren. Naast het periodiek schoonmaken, zorgen wij ook voor het hygiënisch onderhoud van pc's, kantoormachines en telefoons, en voor gespecialiseerd onderhoud van vasttapijt, marmer en graniet. Wij werken met een dynamisch team van goed opgeleide mensen waarop wij dag in dag uit kunnen rekenen.

Onze schoonmaakteams hebben een onberispelijk voorkomen en werken met oog voor detail.  Een apart, gespecialiseerd team glazenwassers zorgt voor het poetsen van uw ramen, ook op grote hoogte of op moeilijk te bereiken plaatsen. Vakmanschap, een snelle uitvoering en een vertrouwelijke aanpak zijn uw garantie op een vlekkeloos resultaat.

Doorheen onze jarenlange ervaring hebben wij er steeds naar gestreefd om te voldoen aan de hoogste eisen van onze klanten en onze responstijden op noodoproepen is ongeëvenaard. Het resultaat is dat we als schoonmaakbedrijf geselecteerd worden door die bedrijven welke een buitengewone dienstverlening verlangen, zoals advocatenkantoren, banken, notarissen, financiële instellingen, ambassades en multinationals.

Schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner

Bel ons op het nummer 02 420 00 50 voor het bespreken van uw schoonmaakwensen

 

Contactinformatie

Belgo Office Cleaner

Brusselstraat 182-184
1702 Groot-Bijgaarden

Tel: 02 420 00 50

info@boc.be

Kantooruren

Vraag uw Gratis Offerte