Plaatsen van vasttapijt, laminaat en vinyl vloerbekleding in kantoren | Schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner

Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in Brussel

Plaatsen van vasttapijt, laminaat en vinyl vloerbekleding in kantoren

Het plaatsen van vasttapijt, laminaat of vinyl als vloerbekleding voor uw kantoren, vergaderzaal, landschapskantoor of gang geeft uw kantoor meteen een nette en stijlvolle uitstraling.

Belgo Office Cleaner plaatst vasttapijt, laminaat en vinyl vloerbekleding op een snelle en professionele manier. De keuze voor een vloer is immers grotendeels bepalend voor de sfeer en stijl van uw interieur. Maar de eindeloze mogelijkheden maken het er voor u niet makkelijker op, want moet u nu kiezen voor een vloer in laminaat, vinyl of toch tapijt?

Belgo Office Cleaner gaat voor een individuele en klantgerichte aanpak bij de keuze van uw vloerbekleding.

  • Vasttapijt is ideaal om een warme en zachte sfeer te creëren. Daarnaast heeft deze vloerbekleding heel wat voordelen. Het heeft een isolerende en geluiddempende werking. Het is bovendien een aangenaam, antislip oppervlak om op te lopen. Vasttapijt is ook gemakkelijk te onderhouden.
  • Laminaat is de iets goedkopere vorm van parket. Deze vloerbekleding is eveneens van goede kwaliteit en gemakkelijk te reinigen. Laminaat past in elk ontwerp en brengt ook een warme sfeer met zich mee.
  • Vinyl is een vloertype dat waterbestendig is en makkelijk schoon te maken. Het is een sterke en duurzame vloerbekleding ideaal om te plaatsen in kantoren. Er bestaat een grote verscheidenheid aan soorten, in verschillende kleuren en designs.

Kies voor de juiste vloerbedekking, want uw vloer is een belangrijke blikvanger voor uw kantoor, vergaderzaal, landschapskantoor of gang. Neem voldoende tijd om de juiste vloerbedekking uit te zoeken, bij de juiste ruimte en het gebruik daarvan. Onze vakmannen plaatsen vasttapijt, laminaat of vinyl binnen de kortst mogelijke termijn.

Kijk ook bij schilderwerken voor het afwerken, opknappen en schilderen van wanden en plafonds.

Wij maken u ook graag een totaalprijs voor het opknappen en de complete schoonmaak van uw bedrijfsgebouw of kantoren bij bvb. het betreden van een nieuw gebouw, het verlaten van een gebouw of na brand of overstroming.

Renovatie kantoren en plaatsen tapijten

Bel ons op het nummer 02 420 00 50 voor het bespreken van uw schoonmaakwensen

 

Contactinformatie

Belgo Office Cleaner

Brusselstraat 182-184
1702 Groot-Bijgaarden

Tel: 02 420 00 50

info@boc.be

Kantooruren

Vraag uw Gratis Offerte