Reinigen van tapijten en vasttapijt | Schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner

Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in Brussel

Reinigen van tapijten en vasttapijt

Wilt u uw prachtig tapijt snel weer proper krijgen? Dan heeft schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaning dé oplossing voor u.  Door uw tapijten regelmatig te laten reinigen blijven deze er langer mooi uitzien. 

De schurende werking van vuil en stof in de vezels van het tapijt zorgen ervoor dat uw tapijt er al snel grauw uitziet en vroegtijdig moet vervangen worden. Tegen huisstofmijt, vet- en drankvlekken staat uw stofzuiger helaas machteloos. Stof en vuildeeltjes zorgen ervoor dat uw tapijt een voedingshaard wordt voor schadelijke bacteriën en huisstofmijt. Uw tapijt heeft regelmatig onderhoud nodig, Om dit te voorkomen kunt u uw tapijt laten reinigen door Belgo Office Cleaning, wij garanderen diepe reiniging tot in de vezel. Studies tonen aan dat vuile tapijten een verhoogd gezondheidsrisico vormen. Tapijten die regelmatig schoongemaakt en grondig gereinigd worden, werken als een filter en houden stofdeeltjes en ander vuil vast en vermijden zo dat deze in de lucht gaan zweven.

Belgo Office Cleaning zorgt voor verscheidene soorten diepreiniging van uw tapijten, aangepast aan uw tapijt. Na het reinigen van uw tapijt ziet dit er opnieuw proper en fris uit. We passen enkel de beste reinigingsmethoden toe en gebruiken alleen de veiligste en meest efficiënte producten.

Tapijten op het gelijkvloers moeten frequenter worden gereinigd dan tapijten op hoger gelegen verdiepingen, maar een goede vuistregel is om uw tapijten en vasttapijt tweemaal per jaar te laten reinigen. In omgevingen waar meer mensen komen, zoals commerciële gebouwen, winkels, winkelcentra en banken, is een meer frequente reiniging meestal noodzakelijk.

Schoonmaakbedrijf  Belgo Office Cleaning maakt, na een professionele audit, een vrijblijvende offerte in functie van uw wensen en behoeften. Dankzij het gebruik van de nieuwste schoonmaaktechnieken en milieuvriendelijke producten welke geen nadelige gevolgen hebben voor de gezondheid van uw werknemers, worden uw professionele bezigheden niet onderbroken en heeft u geen down-time.

Onze ervaren medewerkers geven u het beste advies en zorgen voor een optimaal resultaat bij het reinigen van uw tapijt. Alleen het beste resultaat is voor ons goed genoeg. Dankzij onze jarenlange ervaring is kwaliteit gegarandeerd. 

Reinigen van tapijten en vasttapijt

Bel ons op het nummer 02 420 00 50 voor het bespreken van uw schoonmaakwensen

 

Contactinformatie

Belgo Office Cleaner

Brusselstraat 182-184
1702 Groot-Bijgaarden

Tel: 02 420 00 50

info@boc.be

Kantooruren

Vraag uw Gratis Offerte