Renovatie kantoren | Schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner

Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in Brussel

Renovatie kantoren

Belgo Office Cleaner zorgt voor de grondige renovatie van uw kantoren. Een mooi en fris kantoor laat bij uw klanten en bezoekers een goede en professionele eerste indruk na. Ook werknemers zijn productiever en voelen zich prettiger in een nette werkomgeving.

Kantoren kunnen op een gegeven moment toe zijn aan een renovatie. Vooral voor het gebruik en de veiligheid is dit erg belangrijk. Ook kunnen de kantoren verouderd zijn en misschien wel een opfrisbeurt gebruiken. Ons doel is ervoor te zorgen dat de werknemers, klanten en bezoekers weer zo optimaal mogelijk gebruik kunnen maken van het kantoor.

Bij Belgo Office Cleaner kan u rekenen op professioneel advies voor elke renovatie, zodat wij in samenspraak met u de beste keuzes maken voor uw kantoor. Voor een perfecte afwerking gebruiken we alleen topmaterialen om u een duurzaam resultaat te garanderen. Of het nu grote of kleine renovatiewerken zijn, wij blazen uw ruimtes nieuw leven in door er moderne kantoren van te maken. Duurzaam renoveren betekent rekening houden met de toekomst en garandeert een lange termijnoplossing. 

Er kunnen verschillende aanleidingen zijn voor de renovatie van uw kantoor:

  • het betrekken van nieuwe kantoren: een grondige opknapbeurt zorgt er voor dat u meteen in stijl aan de slag kan.
  • het verlaten van een gehuurde kantoorruimte: vaak is het noodzakelijk om het gehuurde pand in goede staat terug aan de eigenaar over te dragen.
  • na brand of waterschade: een grondige schoonmaak en een degelijke renovatie zorgt er voor dat u terug zo snel mogelijk aan het werk kan.

Wij zorgen voor volgende renovatiewerken:

  • een grondige schoonmaak van uw kantoor
  • schilderwerken van de muren, plafonds, plinten en schrijnwerk (ramen en deuren)
  • het grondig wassen van ruiten 
  • het plaatsen van vloerbekleding (vasttapijt, vinyl, laminaat) 

Na de renovatiewerken leveren wij uw kantoor in onberispelijke toestand af, zodat u uw kantoren zo snel mogelijk optimaal kan benutten.

Een kantoorrenovatie is een specifieke vorm van renoveren. Vele bedrijven kunnen het zich niet veroorloven om te sluiten tijdens de renovatie, wij zorgen er dan ook voor dat uw bedrijf op volle toeren kan blijven draaien. Belgo Office Cleaner heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in alle soorten renovatiewerken.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor het renoveren van uw kantoren. Wij helpen u graag verder.

 

Renovatie kantoren

Bel ons op het nummer 02 420 00 50 voor het bespreken van uw schoonmaakwensen

 

Contactinformatie

Belgo Office Cleaner

Brusselstraat 182-184
1702 Groot-Bijgaarden

Tel: 02 420 00 50

info@boc.be

Kantooruren

Vraag uw Gratis Offerte