Schoonmaak van toiletten en sanitaire voorzieningen | Schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner

Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in Brussel

Schoonmaak van toiletten en sanitaire voorzieningen

Een schoon, fris en hygiënisch toilet is erg belangrijk voor uw bedrijf, uw medewerkers en bezoekers. Belgo Office Cleaner maakt het verschil in de kunst van het schoonmaken van toiletten en sanitiaire voorzieningen en weet dat schoon sanitair belangrijk is voor de juiste uitstraling van uw onderneming en een prettige werkomgeving.

Een schone ruimte, frisse geur en goede was- en droogvoorzieningen voor de handen maken een toiletbezoek aangenaam. Het is dan ook aan het schoonmaakbedrijf om alle voorzieningen grondig te reinigen en te desinfecteren zodat deze hygiëne gewaarborgd kan worden. Toiletten en sanitaire voorzieningen worden gewoonlijk vaak bezocht en daarom is hier een grondige en hygiënische schoonmaak des te belangrijker. Schoon en fris sanitair is niet alleen prettig voor uw medewerkers, maar zorgt ook voor een goede en verzorgde indruk bij uw bezoekers.

Sanitaire voorzieningen en algemene ruimten zijn vaak het visitekaartje voor de klanten die bij een bedrijf langskomen voor een afspraak. Niemand vindt het prettig om gebruik te moeten maken van niet onderhouden sanitaire voorzieningen. Niets dat een slechtere indruk achterlaat dan een toilet  zonder toiletpapier of zeep, of een handdroger welke het niet meer doet. Bij Belgo Office Cleaner bent u er zeker van dat uw toilet altijd een goed verzorgde indruk op de gebruiker achterlaat. De sanitaire voorzieningen en toiletten worden steeds vakkundig door ons ontsmet en gereinigd tot ze fris en glanzend zijn. Onze specialisatie is dat wij alles schoonmaken tot in de kleinste details.  Een schone vloer, een fris toilet, de hulp van een professioneel schoonmaakbedrijf is hierbij onmisbaar. Belgo Office Cleaner is uw specialist voor een grondige aanpak van alle voorzieningen. Dat komt onder meer omdat wij gespecialiseerde werknemers hebben die al uw sanitaire voorzieningen poetsen zoals het hoort. De schoonmaak van uw sanitair kunt u met een gerust hart aan ons schoonmaakbedrijf overlaten.

Bij de schoonmaak van de toiletten en sanitaire voorzieningen hanteren wij hoogstaande hygiënische normen. Daarbij zorgen we ook voor het controleren en aanvullen van verbruiksproducten zoals handzeep en toiletpapier. En voor de vrouwelijke hygiëne zorgen we voor een aangepast en discreet afvalmanagement.

Bij de sanitaire schoonmaak zal Belgo Office Cleaner de volgende taken op zich nemen:

  • Schoonmaak toiletten en vloeren
  • Schoonmaak wastafel, kranen, spiegels
  • Vervangen en/of aanvullen toiletpapier, handzeep, handdoekrol
  • Luchtverfrissing
  • Damesverbandcontainers
  • Afvalbakken

Wij zorgen ervoor dat onhygiënisch sanitair tot het verleden hoort door periodieke, professionele schoonmaak. We spreken graag een frequentie met u af voor de schoonmaak van uw sanitair. Met ons schoonmaakbedrijf bent u ervan verzekerd dat de vele bacteriën die in de sanitaire ruimte leven met regelmaat worden bestreden, wat bijdraagt aan de gezondheid van uw medewerkers en bezoekers. Wanneer u de reiniging van het sanitair in uw bedrijf aan Belgo Office Cleaner overlaat, bent u verzekerd van vakwerk. 

Schoonmaken toiletten en sanitaire voorzieningen

Bel ons op het nummer 02 420 00 50 voor het bespreken van uw schoonmaakwensen

 

Contactinformatie

Belgo Office Cleaner

Brusselstraat 182-184
1702 Groot-Bijgaarden

Tel: 02 420 00 50

info@boc.be

Kantooruren

Vraag uw Gratis Offerte