BOC Schoonmaakbedrijf Brussel - Algemene schoonmaak van kantoren | Schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner

Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in Brussel

BOC Schoonmaakbedrijf Brussel - Algemene schoonmaak van kantoren

Een fris en proper bedrijf zorgt voor een goede indruk bij uw klanten en werknemers. Schoonmaken is een vak, en Belgo Office Cleaner verstaat dit vak als geen ander. Onze professionals komen op de afgesproken tijdstippen bij u langs om de volledige schoonmaak van uw kantoren en gebouwen te verzorgen.

Het creëren van een aangename werkomgeving begint bij een nette werkplaats. Schone kantoren vertellen veel over uw bedrijf en het imago naar uw bezoekers en uw medewerkers toe. Een proper kantoor heeft een positieve impact op de gezondheid en productiviteit van uw werknemers en kan ziekteverzuim verminderen.

Het gemiddelde bureau bevat 400 keer meer bacterieën dan een toiletzitting, simpelweg omdat mensen gewoonlijk hun bureau niet op regelmatige basis schoonmaken. Ongeveer een derde van de werkoppervlakken in kantoren bevatten virussen en bacterieën welke verkoudheden en griep kunnen veroorzaken. Veruit de grootste boosdoeners zijn telefoons. Virussen, zoals het griepvirus kunnen twee à drie dagen overleven op bureau's, telefoons en toetsenborden. Het regelmatig schoonmaken met desinfecterende producten is dus noodzakelijk. Om te voorkomen dat ziektekiemen en bacteriën zich verspreiden via telefoons, bureaus en toetsenborden zal er frequent goed moeten worden schoongemaakt.

Voor ons schoonmaakbedrijf is alles mogelijk en wat wij doen, dat doen wij goed.  Wij staan bovendien altijd klaar voor de klant, 7 op 7, en die flexibiliteit is samen met onze vakkennis onze grootste troef. Elke schoonmaakopdracht is anders, wij proberen uw wensen te begrijpen en leveren altijd kraaknet werk af. Ons schoonmaakteam is de spil van ons succes, hun motivatie en uitstekende capaciteiten zorgen ervoor dat elke klant tevreden is over onze schoonmaakdiensten. 

Schoonmaakbedrijf Brussel

Schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner is gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren in Brussel en de randgemeenten. Bovendien kunnen wij binnen het half uur een team bij u ter plaatse krijgen voor het oplossen van schoonmaakproblemen, bvb. na een waterlek. Ons bedrijf is uiterst flexibel zodat u steeds op een snelle inplanning en uitvoering van de gevraagde werken kan rekenen. Belgo Office Cleaner zorgt voor een opgeruimde en frisse werkplek.

Na een verkennend gesprek stellen we een werkschema op voor het schoonmaken van uw kantoor of gebouw. Op maat van uw noden, kostenefficiënt én met een piekfijn eindresultaat. Wij adviseren u graag met betrekking tot het type schoonmaak en de frequentie, dat het best aansluit bij uw wensen en uw budget. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

 

bodypstrong

schoonmaakbedrijf brussel schoonmaken kantoren

Bel ons op het nummer 02 420 00 50 voor het bespreken van uw schoonmaakwensen

 

Contactinformatie

Belgo Office Cleaner

Brusselstraat 182-184
1702 Groot-Bijgaarden

Tel: 02 420 00 50

info@boc.be

Kantooruren

Vraag uw Gratis Offerte