Schoonmaken van immobiliën en vastgoed | Schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner

Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in Brussel

Schoonmaken van immobiliën en vastgoed

Schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner verzorgt verschillende diensten voor het schoonmaken van immobiliën of uw vastgoedpatrimonium.

U bent eigenaar van een vastgoedpatrimonium?

Wij verzorgen het periodiek schoonmaken van de openbare of gemeenschappelijke delen van uw vastgoedpatrimonium, zoals gangen, burelen, sanitair.  Door het intensief gebruik van deuren, trappen en liften is er een vakkundige aanpak nodig bij het schoonmaken van uw kantoor. Wij zorgen voor professioneel schoonmaakmateriaal en een geweldig team om het schoonmaken van uw kantoren of appartementen aan toe te vertrouwen. Ons schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner verzorgt voor u deze professionele schoonmaak. Het wassen van de ramen wordt door ons gespecialiseerd team uitgevoerd, ook op moeilijk te bereiken plaatsen.

Wij verzorgen ook klein groenonderhoud (maaien van gras, snoeien van hagen). Op die manier blijft uw vastgoed er goed uitzien, ook al staat het al een tijdje leeg. Onze opgeleide teams rusten wij uit met technisch hoogstaande machines en hulpmiddelen.

Het reinigen van ondergrondse parkings kan u eveneens toevertrouwen aan ons gespecialiseerd team. Wij zorgen voor het machinaal vegen en schoonmakenvan uw bovengrondse en ondergrondse parkings, éénmalig of periodieke reiniging. Dankzij onze vakkennis en de nieuwste machines kan Belgo Office Cleaner grote vloeroppervlakken vliegensvlug schoonmaken en maken wij uw parkeergarages weer spic en span. 

Ook de beginschoonmaak of de eindschoonmaak van verhuurde woningen of appartementen wordt tot in de fijnste details uitgevoerd. Uw vastgoed is weer in onberispelijke staat voor de verhuur.

Belgo Office Cleaner zorgt al jaren dat vastgoed vakkundig wordt schoongemaakt en onderhouden. Het onderhouden van het gebouw is belangrijk om het appartementsgebouw of kantoor zijn waarde te laten behouden. 

U bent eigenaar van een immobiliënkantoor?

Indien u een woning, appartement of winkel klaarmaakt voor de verkoop kan u een beroep doen op ons schoonmaakbedrijf. Wij zorgen er voor dat het pand er opnieuw heel netjes en fris bij staat. Een propere en verzorgde woning zal een veel betere indruk maken bij uw potentiële klant.

 

Schoonmaken van immobiliën en vastgoed

Bel ons op het nummer 02 420 00 50 voor het bespreken van uw schoonmaakwensen

 

Contactinformatie

Belgo Office Cleaner

Brusselstraat 182-184
1702 Groot-Bijgaarden

Tel: 02 420 00 50

info@boc.be

Kantooruren

Vraag uw Gratis Offerte