BOC Schoonmaakbedrijf Brussel - Algemene schoonmaak van kantoren | Schoonmaakbedrijf Belgo Office Cleaner
Uw schoonmaakbedrijf voor kantoren in Brussel

BOC Schoonmaakbedrijf Brussel - Algemene schoonmaak van kantoren

Steeds klaar voor de schoonmaak van jouw kantoor

Klanten ontvangen in een fris en proper bedrijf zorgt ineens voor een goede indruk. Ook werknemers presteren beter in een verzorgde omgeving. Belgo Office Cleaner is het schoonmaakbedrijf dat de volledige schoonmaak van jouw kantoren en gebouwen verzorgt. Ons team van professionals komen bij jou langs op het moment van jouw voorkeur en volgens de wensen op dat moment.

400 keer meer bacterieën

Bureau’s bevatten 400 keer meer bacterieën dan een toilet omdat deze niet op regelmatige basis worden schoongemaakt. Een derde van de werkoppervlakken in kantoren bevatten virussen en bacteriën die onder andere verkoudheden en griep kunnen veroorzaken. Met voorsprong zijn telefoons de grootste boosdoenders.

Voorkom regelmatige verkoudheden

Door te investeren in een professionele schoonmaakbedrijf kunnen we er samen voor zorgen medewerkers minder snel ziek vallen door veelvuldig in aanraking te komen met ziektekiemen en bacteriën. Deze nestelen zich maar al te graag op telefoon, bureau’s, toetsenborden en muisen. Daarom zijn deze kantoorbenodigdheden voor ons prioritair om regelmatig te desinfecteren.

 
schoonmaakbedrijf brussel schoonmaken kantoren